© Michael Boel

MONKEYBONE - kotona kasvaneet chihuahuat

Tervetuloa sivuillemme! Täältä löydät tietoja lyhyt- ja pitkäkarvaisista chihuahuoistani.

Näyttelyharrastuksenkin vuoksi arvostan chihuahuoissa tasapainoista ja vankkaa rakennetta, mutta koska koirat elävät osana perhettämme, ovat avoin luonne ja terveys ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia. Olen aina kiinnostunut keskustelemaan tästä mahtavasta rodusta, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.


Mitä uutta?

27.1.2017 - Monkeybonelaiset Uudessa-Seelannissa!
Olemme muuttaneet hetkeksi Uuteen-Seelantiin. Osa koirista jäi Suomeen ja osa on mukana maapallon toisella puolella. Pentusuunnitelmien osalta elelemme toistaiseksi hiljaiseloa. Koira-asioissa kätevimmin tavoittaa sähköpostitse.

13.12.2016 - James May kotia vailla
Lyhytkarvainen cream James etsii vielä kotia. Luonteeltaan James on reipas ja iloinen kaveri, joka saattaa sopia myös näyttelyihin. James on syntynyt 1.10. ja on luovutusikäinen heti. Kuvia saatavilla pyydettäessä, lisätiedot sähköpostitse ja puhelimitse: linda.milvi@gmail.com / 050 533 5944.

4.12.2016 - Ihanat pojat etsivät koteja!
Pitkä- ja lyhytkarvaiset pojat etsivät koteja. Pojat ovat mielettömän reippaita ja iloisia tyyppejä, joista saa loistavat seuralaiset touhuilusta pitäviin koteihin. Aikuiskoko tulee olemaan 3 kg holleilla, joten sopivat rajumpaankin menoon. Lk cream James saattaa sopia myös näyttelyihin, pk suklaasoopeli Jeremyltä puuttuu pari etuhammasta (ei haittaa lemmikkielämää). Pojat ovat syntyneet 1.10. ja ovat luovutusikäisiä heti. Kuvia saatavilla pyydettäessä, lisätiedot sähköpostitse ja puhelimitse: linda.milvi@gmail.com / 050 533 5944.

30.8.2016 - Pentue syntynyt
Pk ja lk narttupennut syntyneet, eivät ole myynnissä.

26.4.2016 - Lemmikkikotia etsii
Nuori pk narttu Suzuki etsii lemmikkikotia. Lisätietoja Pennut-sivulla.

7.3.2016 - Pikkutyttö löysi kodin!
Ei kotia etsiviä pentuja tällä hetkellä.

24.2.2016 - Pikkutyttö kotia vailla
Luovutusikäinen lyhytkarvainen narttupentu etsii omaa kotiaan. Lisätietoja Pennut -sivulla.

25.1.2016 - Honda löysi kodin
Lemmikkikotia etsinyt Honda löysi kodin. Kiitos kyselijöille! Jouluna syntyneet narttupennut saattavat etsiä koteja. Kun otat pennuista yhteyttä, muistathan kertoa millaiseen perheeseen koira olisi tulossa ja mitä ominaisuuksia koiraltasi toivot.

13.1.2016 - Pentujuttuja
Jouluna syntyi neljä lyhytkarvaista narttupentua yhdistelmästä Nordic CH Dachida's Rytham Ace - Rix Chix UK Red Angel. Myös pitkäkarvainen cream-poika Honda etsii lemmikkikotia. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.

15.11.2015 - Pentujuttuja
2015 on ollut hyvin pentutäyteinen vuosi, ja se toivottavasti kruunautuu vielä kahdella tulevalla pentueella, joita odotetaan vuodenvaihteessa. Lisätietoja kasvattajalta tai myöhemmin näiltä sivuilta.

29.10.2015 - Lemmikkikotia etsitään!
"Sparky" on lk urospentu, joka etsii aktiivista lemmikkikotia. Sparkyn hinta on kohtuullinen, jos vain se maailman paras koti löytyisi. Lisäksi pk urospentu "Yakuza" etsii mieluiten näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Yakuzan kohdalla yhteisomistajuus tai sijoitus voi tulla kyseeseen. Lisätietoja Pennut -sivulla.

1.10.2015 - Pentuja myynnissä
C.I.B Multi MVA Bramver's Royal Tuxedo - Vi'waun Wildly Wanika -yhdistelmästä myynnissä lupaava urospentu näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin sekä lemmikkikotia etsivä urospentu. Myös Scarletin ja Dingon lk poika Sparky etsii lemmikkikotia. Lisätietoja Pennut -sivulla.

31.8.2015 - Pentuja syntynyt ja tulossa!
C.I.B Multi MVA Bramver's Royal Tuxedo - Vi'waun Wildly Wanika -yhdistelmä tuotti kaksi pitkäkarvaista urospentua, joille etsitään ensisijaisesti näyttelyistä kiinnostuneita koteja. FI MVA JV-13 Bramver's Dean - Dollybeau's Cool Cookie -yhdistelmästä syntyi yksi lyhytkarvainen soopelipoika, jolle etsitään lemmikkikotia. Pk-narttu on astutettu lk-uroksella elokuussa, joten pentuja toivottavasti syntymässä lokakuussa. Yhdistelmä paljastetaan tiineyden vahvistuttua. Lisätietoja pennuista Pennut -sivulla.

10.7.2015 - Pentuja syntynyt ja tulossa!
Kesäkuun alussa Poni ja MacGyver saivat kaksi pentua; lk nartun ja pk uroksen. Lisäksi odotamme pentuja yhdistelmistä C.I.B Multi MVA Bramver's Royal Tuxedo - Vi'waun Wildly Wanika sekä FI MVA JV-13 Bramver's Dean - Dollybeau's Cool Cookie. Lisätietoja Pennut -sivulla.

14.2.2015 - Narttupentu löysi kodin
Kiitos kyselijöille, Ski muutti omaan kotiin tällä viikolla. Pentuja kuitenkin suunnitteilla kesälle, jonka lisäksi meillä on sijoituskotia etsimässä lyhytkarvainen nuori narttu. Lisätietoja Pennut -sivulla.

5.2.2015 - Narttupentu etsii kotia!
Pitkäkarvainen narttupentu etsii lemmikkikotia, lisätietoja Pennut -sivulla.

13.1.2015 - Pentusuunnitelmat
Viime syksy meni monilta osin mönkään pentusuunnitelmien suhteen, mutta toivottavasti asia korjaantuu tänä vuonna. Pentusuunnitelmien lisäksi sijoituskotia etsii nuori lk narttu, lisätietoja Pennut -sivulla.

21.2.2014 - Omat koirat, pentusuunnitelmat, Meistä
Sansa löysi mahtavan sijoituskodin ja seuraavat pentuesuunnitelmat ovat alkusyksylle, jolloin toiveissa olisi pitkäkarvainen pentue. Lisäksi "epävirallisesti" omaa lemmikkikotia voisi etsiä jalostuskäytöstä jäänyt lk narttu, jos vain sopiva osuu kohdalle. Lisätietoja kasvattajalta.

28.1.2014 - Lk narttu etsii sijoituskotia!
Sansa etsii sijoituskotia.

25.11.2013 - Omat koirat
Iloisia uutisia! Lainapoika Bentley (C.I.B (pend) FI & EE & RO & LT & LT Kl. CH Arrendene Demon Lover of Mitimnu) päättikin jäädä pysyvästi Suomeen!

25.7.2013 - Omat koirat, pentusuunnitelmat
Pitkästä aikaa sivuja päivitetty! Omiin koiriin lisätty vuosikkaat juniorimme.
Meille on syntymässä pentuja heinäkuun lopulla sekä hakusessa sijoituskoti englantilaiselle, lyhytkarvaiselle nartulle. Lisätietoja Pennut -sivulta sekä kasvattajalta.
Lainapoika Bentley (Arrendene Demon Lover of Mitimnu) tuli meille takaisin keväällä. Se on saatavilla harkitusti jalostukseen syksyyn saakka.

5.10.2012 - Myytävänä pentu, omat koirat
Meillä on yksi lyhytkarvainen urospentu kotia vailla. Alapurennan vuoksi lemmikiksi, luovutusikä heti. Lisätietoja Pennut -sivulta sekä kasvattajalta.
Lainapoika Bentley jatkoi matkaansa muille maille. Tietoa meille jääneistä Bentleyn jälkeläisistä tulossa myöhemmin.

14.8.2012 - PENTUJA!
Kolme pentuetta on saatettu maailmaan ja pikkuhiljaa myös omien kotien etsintä on aluillaan. Pennut -sivuilta löytyvät tiedot vanhemmista, tarkempia tietoja pennuista saa kysymällä.

13.7.2012 - PENTUJA!
Meillä on pentuja! De Gozette Wippies, "Peppi", synnytti 10.7. neljä pentua; kaksi urosta ja kaksi narttua. Lisätietoja pennuista kysymällä. Lisäksi Nijika ja Rusina synnyttävät parin viikon sisällä, joten toivottavasti iloisia pentu-uutisia saadaan myöhemmin lisää.

9.6.2012 - Omat koirat, pentusuunnitelmat
Kissa, Ryu ja Bentley ovat kunnostautuneet näyttelyrintamalla. Bentleystä tuli Suomen ja Viron valio kuudessa näyttelyssä. Kissa ja Ryu ovat käyneet ulkomailla hakemassa lisää valiotitteleitä ja Ryu myös valmistui kansainväliseksi muotovalioksi.
Nijika on astutettu Bentleyllä, joten toivottavasti heinäkuussa on tiedossa pienten nenujen tuhinaa. Lisäksi kaksi lainanarttua on astutettu Ryulla ja Bentleyllä, niistä lisää myöhemmin.

16.3.2012 - Omat koirat
Tervetuloa Suomeen, Bentley! Arrendene Demon Lover of Mitimnu vierailee luonamme jonkin aikaa ja häntä tullaan näkemään myös kehissä. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, tulee Bentley olemaan seuraavan pentueemme isänä.

3.3.2012 - Pentuja
Pojat ovat löytäneet omat kotinsa! Muita pentuesuunnitelmia vuodelle 2012 luvassa myöhemmin.

22.2.2012 - Pentuja
Toinen pojistamme lähtee pian omaan kotiinsa, mutta pitkäkarvainen black & tan on vielä myynnissä. Uros on hyväluonteinen, reipas ja täpäkkä pieni showmies. Lisätietoja Pennut -sivulla.

5.2.2012 - Pentuja
Meillä on pentuja! Kaksi poikaa koteja vailla. Lisätietoja Pennut -sivulla.

2.2.2012 - Sivut avattu, tervetuloa!
Kotisivut ovat vielä joltain osin keskeneräiset, hieman yksityiskohtia puuttuu, jotka korjataan toivottavasti mahdollisimman pian.